Imaginați-vă o mică printesă care crede că magia există. Și în ziua pe care o așteaptă orice domnișoară, își dorea mult-mult să se simtă ca într-o adevarată poveste. Să fie alături de cei mai scumpi oameni, prințul să o îmbrațișeze dulce, iar din cer să cadă lin cei mai gingași fulgi de zăpadă, – ca în desenele animate pe care noi le obișnuiam să le privim cînd eram copii. Ce poate fi mai romantic decît momentul cînd visul la propria poveste poate deveni realitate?

Doar …dacă crezi foarte-foarte tare în ea. Atunci cînd nu pierzi acea mică, probabil și un pic naivă credință că pe pamînt pot fi miracole orice poveste devine realitate. Dar scenariul pentru ea, îl scriem singuri, aici, credința ne dă toate opurtunitățile , dupa noi ramîne doar să le realizăm în realitate. Pentru Diana s-a reușit totul, și am fost bucuroasă sa fiu una din micile zîne care a colorat un pic poveste cu mure magice din buchețel în propria ei poveste. Și fiecare clipă magică s-a reușit întipări în pozele care ne pot servi ca pagini din cartea cu povești.
Îi urăm Dianei și Vlad, – fie ca fiecare zi să devină cîte o mică istorie din cartea magică de povești cu finalul: “And they lived happily ever after” !

Cu respect , Tatiana C.