Deseori ne ciocnim cu momente cînd auzim fraze de genul:

– “Eu (mireasa) vreau să fac singură o parte din décor, dar voi doar să le aranjați în sală”, sau – “plicurile cu panoul de repartizare eu singură le voi imprima”.

Și apoi cu o zi , în cel mai bun caz cu două suntem contactați cu rugămintea de a adăuga o zonă cu décor în plus și imprima plicurile deoarece mireasa înțelege că nu reușește fizic să le pregătească.

Bineînțeles că practic nu am refuzat nici o rugăminte. Din experiență deja încercăm să lăsăm o mică fereastră în programul de lucru pentru astfel de situații de excepții, dar totuși de fiecare dată încercăm să sfătuim clienții noștri, că mai bine astfel de momente organizatorice să fie lăsate pe seama echipei de décor. Ca apoi mireasa să nu fie cu gîndul:

– “Dar voi sigur o să reușiti?”.

Da, au fost doar cîteva cazuri cînd am fost și noi nevoiți să refuzăm astfel de rugăminte, deoarece fizic eram supraîncărcați cu pregătiri de eveniment.

Din experiență proprie sfătuim mirii, ca întotdeauna să fie moral pregătiți, că cea mai mare probabilitate, ca în ultima săptămînă înainte de eveniment vor fi foarte încărcați cu griji, planuri, cumpărături, ultimele momente organizatorice, clarificarea grijilor cu oaspeții de peste hotare (dacă astfel au să fie ) și multe-multe alte mici momente, care apoi vă vor încărca într-atît de mult programul.

Ca apoi, la un momet dat, mirii își vor da seama, că au și uitat de lista pentru plicuri, de planul aranjării la mese sau de accesorii ca corsajele pentru nași.

Nu negăm, sunt excepții cînd au fost perechi cu fiecare punct extra-organizat, dar ei au fost excepții. Totuși, în astfel de zile, încercați să eliberați unele griji pe umerii persoanelor de prestarea serviciilor, dacă ei au propuneri si vă oferă astfel de avantaje.

În ziua evenimentului trebuie sa fiți cît mai relaxați, să savurați fiecare clipă unul lîngă celălalt, cu rude și prietenii. Dar nu să alergați prin sală cu carduri, sau o mapă plină de ”lucruri ce trebuie de făcut”, nu mai subliniem, că mireasa sau rudele prietenii în loc sa fie alături de ei, îi putem vedea prin sală cu dantele, foarfeci și flori, încordați că nu știu cum să execută, ce să realizeze mai bine și să reușească și ei o poză cu mirii alături.

Aceste concluzii sunt doar punctele de vedere al echipei noastre. Să le acceptați sau nu , este decizia liberă fiecaruia.

Cu respect , Tatiana C.