Atunci cînd doriți să economisiți sau sunteți nevoiți să micșorați budgetul decorului, după părerea mea, următoarele sunt cele care nu necesită atît de multă atenție asupra sa.

1. Decorul zonei pentru panoul de repartizare și planul meselor

Poate sună straniu, dar miresele des vin cu poze din internet unde repartizarea invitaților este într-atît de accentuate cu décor că s-ar putea transforma liber și ca o mică Photo-zone. Nu complicați decorul, va fi de ajuns doar un singur panou cu imprimeuri și șrifturi clare , și poate o mică compoziție floristică pe ea sau alături . Atît. Această zonă va atrage atenția doar cîteva minute, apoi toată seara va fi ignorată.

Apropo, într-un timp era în vogă repartizarea cu ajutorul oglinzii. Deci, direct pe oglindă erau scrise numele invitaților. Se privește frumos, dar din practică , precum unele perechi după eveniment , au subliniat că pentru unii invitați metoda dată, este un pic inconvinabilă, ochii se distrag din cauza reflecțiilor din oglindă, lumină, oameni, miscări.

2. Draperie textila

Draperie suplimentară la scaune și mesele invitaților. În ultimii ani restaurantele investesc mult în mobilierul sălii. Și deseori ele sunt într-atît de frumoase că nu necesită decorul suplimentar. Dacă sala dispune de mobilier și scaune frumoase, fețe de mese curate, noi și din stofe clasice cu un design urmat , nu vă epuizati la acest capitol.

3. Candy Bar. Sunt două opțiuni pentru candy bar:

  • Nu investiți atît de mult în decorarea mesei unde se află candybar-ul. Deseori se poate observa că masa este arhiplină cu detalii, accesorii, suporturi, înscripții, flori, rame tematice uneori și panouri pentru el.
  • Îl înlocuiți cu cheese bar. Acest tip, ia tot mai mare popularitate deoarece se combină perfect cu băuturile de la fourshette. Și plus la tot nu e atît de dulce, Deseori invitații nu doresc să savureze îndată ce au ajuns la eveniment tartine dulci, ciocolate și alte patiserii. Iar comanda lor prealabilă, fie în formele necesare, culorile dorite poate crește considerabil costul lor.

E alegerea fiecarui pentru ce să opteze. Personal consider dacă mirii își pot permite cheltuieli suplimentare ar fi mai practice să fie investite în zonele de întîmpinare (Photozone) sau în sală. Deorece ele vor fi în poze și video , dar nu persoanele ce savurează candybar-ul.

În final, oricum opatați la ceea ce visați și nu vă lăsați duși de tradiții si tendințe în surplus.

Cu respect , Tatiana C.