Culoarea galbenă este întotdeauna una dintre cele mai aprinse și suculente din culorile naturii.

Dar la noi este adesea asociat cu superstiții populare, că galbenul este culoarea despărțirii. Deși în Est această culoare este echivalentă cu aurul și asociată cu bogăție și stabilitate în familie. Este bine, că în ultimii ani am observat o tendință de a distruge acest stereotip. Din ce în ce mai mult, pot auzi de la mirese că își doresc note aprinse la evenimentul lor. Și, desigur, cu culoarea galbenă îi putem organiza. Deoarece este ca un simbol al soarelui, căldură și energie pozitivă.

De multe ori devine o alegere la nunți în stil rustic, deoarece deseori servește drept tema pentru flori, precum floarea-soarelui și romanițele:

Dar poate fi de asemenea folosit ca bază pentru culorile unei nunți clasice. Pentru a realiza această idee, este suficient să diversificăm soiurile de flori din floristica sălii. În capitol ne pot servi ca, trandafiri, crizantemele, gerberele, gladiole, cale, lalele. Și multe altele , ce ne oferă natura.

Și, bineînțeles, nu uitați de accesoriul principal al fiecărei mirese. Este buchetul ei. El va acorda întotdeauna accent pe imaginea ei și va accentua stilul evenimentului. Buchetul poate devein o adevărată rază florală a soarelui în mâinile ei.

Majoritatea oamenilor sunt precauți la culorile de galben. Și ne pare rău, cînd vedem în natură multe flori frumoase, cu care am reuși sa decorăm senin si aprins sala. Dacă doriți să decorați sala din restaurant cu note strălucitoare ca să o intipărți in memorie ca un bum de culori, să nu vă fie teamă să alegeți o culoare galbenă. Aruncați toate prejudecățile și temerile cu această alegere. Fie ca această nuanță sa bucure ochii fiecărui oaspete ca apoi să surprindeți toate momentele în fotografii. Și indiferent de ce perioadă a anului aveți planificat eveneimentul, aceasta poate fi întotdeauna combinată cu o gamă de culori diferite, dînd armonie cu anotimpul ales pentru celebrare.

Cu respect , Tatiana C.