Buchetul miresei este unul dintre principalele atribute care creează imaginea miresei. Prin urmare, este necesar să-i fie acordat o atenție specială.

Forma buchetului

Atunci cînd alegeți forma buchetului, se poate lua în considerare stilul rochiei de mireasa. Astfel, alegerea unui buchet poate ajuta la accentuarea temei nunții, fie personalității miresei redînd caracterul ei.

Pentru mai multe informații despre formele de buchet, avem un articol separat, cu care va puteți informa accesind link-ul de mai jos:

Buchete de mireasa. Clasificarea.

Fiecare buchet de mireasa este deosebit.

Prin urmare, atunci cînd este creat, vor fi folosite flori speciale. Dar trebue să fiți conștienți de faptul că nu există nici o floare exactă copie a alteia, cu mici excepții. Astfel, de repetat un buchet ca 100% din imaginele care sunt prezentate de mirese este practic imposibil. Și fiecare florist are stilul său propriu de colectare buchetului floral.

De ce un buchet de mireasa este scump?

La acest punct este necesar să explic pas cu pas, modul în care are loc procesul de creare a unui buchet:

  • Întâlnirea cu mireasă și discuția ideilor asupra buchetului.
  • Alegerea florilor – dacă vom ști prețul exact al florilor în sezonul de comandă, putem specifica și costul final al întregului buchet. În cazul în care nu, telefonăm furnizorilor florilor de import.
  • Cu două săptămîni înainte de ziua sărbătorii, facem comanda prealabilă crescătorilor sau furnizorilor de flori. Ei pot fi locali, sau cei care aduc la comandată din Olanda (flori de import).
  • Facem excursie personlă prin oraș, și anume prin magazinele de croitorie. Alegem panglici, dantelă și alte accesorii pentru decorarea mînerului la buchet.
  • Cu 1-3 zile înainte de nuntă, plecăm după comenzile noastre de flori și așteaptăm cu nerăbdare să le vedem. Cu emoții, – deoarece trebue să ne asigurăm că au adus acele flori de care avem nevoe, și în cantitatea potrivită. Uneori, suntem nevoiți să căutăm și la alți furnizori ceva neobișnuit pentru a completa în deplin compoziția buchetului. Iar atunci, cînd inima este relaxată și împăcată că totul este găsit ne îndreptăm spre studioul nostru.
  • Și astfel, cu scopul de a aduce toate florile de la depozite și pieți, este utilizat doar transportul privat sau taxi – și, astfel, se include in preț plus costurile de transport.
  • Studioul :
    Aici începe o nouă etapă, și anume curățarea, decuplarea și hidratarea florilor.
  • Ei bine, a venit apoi ziua X și începe crearea buchetului. Uneori pentru a crea un buchet este necesar de la 40 de minute până la 2 ore.

Deci, de exemplu, un buchet ar trebui să fie gata la 08:00, toți sunt pe picioare deja 05:00. Fiecare floare este analizată cu o atenție specială și este selectată cea mai bună floare. În buchet vor fi cele mai proaspete și frumoase flori din toate pachetele achiziționate.

Ei bine, acum adunați toate aceste etapte și veți obține – prețul buchetului de mireasă.

Flori Capricioase

Este o listă destul de mare. Cel mai adesea găsiți în buchete flori, cum ar fi bujorii, anemone, muscari, trandafirii David Austin, lăcrimioare, hortenzii și altele.
In aceste momente mai bine asculta-ți un florist. Totuși, în cazul în care v-ați decis la florile capricioase, încercați să respectați toate sfaturile , uneori chiar și regulile cu privire la modul cum să vă putați cu el pe parcursul zilei, astfel încât să arate proaspăt și frumos.

Cât de mult nu s-ar spune despre toate detaliile secrete al floriștilor, noi, și mireasa vom fi întotdeauna prin diferite părți a barierelor în pregătiri de nunta. Este imposibil să descrii ,toate practicile și experiența acumulată de-a lungul anilor.
Prin urmare, o concluzie este – nu economisiți pe buchete. Ele sunt la fel de importante pentru amintiri frumoase și o imagine finală a miresei, iar rezultatul este comun: să deveniți- o mireasă fericită! Deoarece și noi suntem o parte din această zi frumoasă.

Cu respect , Tatiana C.