Mi-a plăcut această idee după ce o tînără mămică (Elena) a doi copii mici gemeni s-a adresat nouă cu dorința de opta la serviciile noastre. Inițial nu reușeam să găsim stilul necesar, tot ceea ce a fost revizuit nu era potrivit sufletului. Apoi decizia a fost luată, cînd am propus să alegem flori ca decor, și nu baloanele, elemente din hârtie și jucăriile de pluș?

Această idee i-a plăcut imediat mamei. Era îmceput de primăvară, iar din floristica locală erau doar alstromeriile și lalele. Dar am dorit și mai mult sa redăm inflorirea naturii, deoarece copiii de abea s-au născut și de aceea am dorit să subliniem toată inocența nou-născuților. Ne-am oprit la îndragitele de noi flori ca gepsophila. Am comandat-o prealabil ca să putem obține tematica decisă.

Ca stil am decis să ne oprim la decorul american pe mese dreptunghiulare. Dar, sala dispunea de mese un pic înguste și trebuia să economisim mai mult spațiu, am decis să creăm mini-compoziții și să le ridicăm pe paharele de vin. Această idee s-a încadrat perfect în interiorul restaurantului.

Datorită acestui moment, s-au incadrat perfect și aranjamentul tacîmurilor, iar decorul nu a împiedicat visual oaspeților să comunice.

Cum îmi place să spun clienților noștri – să nu ne fie frică de nou, standartizarea tematicilor pentru decorarea sălii. Acestea sunt momentele în care reușim sa fim duși de fantezie. Și trecând de la șablonarea decorurilor, putem obține ceva neobișnuit și nou, nu ca la toți ceilalți.